Subvencions Covid19 Generalitat per restauració i centres d’estètica

Ahir dimarts dia 27 d’octubre de 2020 es va publicar al DOGC la convocatòria d’aquesta subvenció.

QUI LA POT DEMANAR?

Tant als autònoms com les pimes que es dediquen a la restauració com els titulars de centres d’estètica i bellesa sempre que hagin estat obligats al tancament en base a les darreres mesures de salut pública per contenir la pandèmia del COVID-19.

EN QUE CONSISTEIX LA SUBVENCIÓ?

En compensar despeses tals com els lloguers, els subministres, compra de productes i mercaderies, despeses de gestoria, de les quals tinguem factura amb data des del 1 de gener de 2020 i amb un límit de 1500€.

COM ES DEMANA LA SUBVENCIÓ?

Cal omplir el formulari que es pot descarregar a partir d’avui dimecres 28 d’Octubre a les 9:00 del matí a la web del CCAM (Consorci de Comerç. Artesania i Moda de Catalunya).
Junt amb el formulari cal adjuntar una declaració responsable, una fotografia de la façana de l’establiment i una altra fotografia de l’interior.

El formulari nomes es pot presentar de forma telemàtica i cal disposar de certificat digital. També es pot signar amb DNI electrònic o amb el certificat idCAT que es pot tramitar de forma ràpida a l’enllaç:  https://www.idcat.cat/idcat/ciutada/menu.do

FINS QUAN PUC DEMANAR LA SUBVENCIÓ?

El termini de presentació de les sol·licituds es de 15 dies hàbils comptats a partir d’avui o fins a exhaurir la dotació pressupostària corresponent i es concediran per ordre d’entrada.

Si creu que pot tenir dret a sol·licitar la subvenció i vol que li tramitem, posi’s en contacte amb nosaltres. Els nostres honoraris per fer aquesta gestió seran de 90€ (IVA no inclòs).